Fasole verde cu ciuperci și slănină

Fasole verde cu ciuperci și slănină
Fasolea verde cu ciuperci și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 136 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, piper, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Fasole verde cu slănină și ciuperci, Fasole verde cu slănină și ciuperci, și Fasole verde proaspătă cu slănină, ciuperci și ierburi.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea in apa sarata clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 4 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgeți. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete MiciRosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte
2
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mic până când este crocantă; îndepărtați slănina și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 1 1/2 lingură. picături în tigaie. Aruncați picăturile rămase. Crumble bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în SferturiMăsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Sotează ciupercile și șalotii în picături fierbinți la foc mediu-mare 5 minute sau până când șalotii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, InmuiatUnt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
4
Adăugați fasole verde și piper roșu zdrobit; se sotează 1 până la 2 minute sau până se încălzește bine. Se amestecă slănină mărunțită, 1/2 linguriță. piper negru și 1/4 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mâne Generoase De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano RasăMâne Generoase De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Ardei Gras Verde Tăiat CubulețeArdei Gras Verde Tăiat Cubulețe
Fasole VerdeFasole Verde
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
5
Sparanghel cu ciuperci și slănină: înlocuiți 2 lb. sparanghel proaspăt pentru fasole verde. Desprindeți și aruncați capetele dure ale sparanghelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în SferturiMăsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
6
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 1/2 inch. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, gătind bucăți de sparanghel timp de 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
7
Zahăr se fixează cu ciuperci și slănină: substitut 1 1/2 lb. mazăre de zahăr, tăiată, pentru fasole verde. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
Fasole VerdeFasole Verde
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în SferturiMăsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista