Fasole Verde Cu Ciuperci
Fasolea verde cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 56 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica piper, ciuperci, fasole, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole verde cu ciuperci și șalotă, Fasole verde și ciuperci gratinate, și Fasole Verde Și Sote De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un coș cu aburi.
Se pune într-o cratiță peste 1 in. apă; se aduce la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 7-8 minute sau până când sunt crocante. Între timp, într-o tigaie, sotati ciupercile în ulei timp de 5-7 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți fasolea; adăugați ciuperci. Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, muștarul, sarea și piperul.
Stropiți peste legume și aruncați pentru a acoperi.