Fasole verde cu ciuperci

Fasole verde cu ciuperci
Fasole verde cu ciuperci necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 130 de calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 91 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, ciuperci și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 53%. Rețete similare sunt Fasole verde cu ciuperci, Fasole verde cu ciuperci și Fasole verde cu ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, gătiți fasolea în apă timp de 6-8 minute sau până când se înmoaie. Într-o tigaie, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ciupercile; gătiți și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Scurge fasole; se adauga amestecul de ciuperci si piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista