Fasole verde cu brânză și slănină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu brânză și slănină. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 187 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de slănină, maioneză, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Fasole verde cu afine, slănină și brânză de capră, Pecan, slănină și brânză albastră fasole verde, și Fasole verde de arțar Dijon cu slănină, nuci pecan confiate și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 2 1/2 litri cu un capac.
Așezați fasolea verde într-o tigaie mare cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere și gătiți numai până când fasolea este fierbinte și verde strălucitor, aproximativ 1 minut.
Transferați într-un castron mare.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare si adanca la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana se rumeneste uniform si crocant, aproximativ 10 minute.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de picături. Reveniți la foc și adăugați ceapa verde; gătiți până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 2 minute.
Adăugați amestecul de slănină, brânza Cheddar, smântâna, maioneza, sarea și piperul la fasolea verde; se amestecă.
Întindeți amestecul în vasul de copt pregătit; acoperiți cu capacul.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și fasolea este fragedă, aproximativ 20 de minute.