Fasole verde crocantă cu hrean-Dip Wasabi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 464 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți piper cayenne, pudră de usturoi, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole verde prăjită crocantă cu maioneză Wasabi, Usturoi wasabi și fasole verde salvie, și Fasole verde prăjită și fermă de Wasabi.
Instrucțiuni
1
Faceți scufundarea combinând sosul de fermă din zară, castraveți, lapte, hrean, wasabi, sare și piper cayenne într-un blender. Se amestecă la foc mic până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ranch Dressing
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Culese Crengute De Marar
Wasabi
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron mic și se dă la frigider. Scufundarea se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Puneți bulionul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați fasolea, acoperiți și aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu și fierbeți până când fasolea este verde aprins și fragedă, aproximativ 8 minute. Scurgeți imediat fasolea într-o strecurătoare și clătiți sub apă rece. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Combinați oul bătut cu laptele într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Așezați făina într-un alt castron puțin adânc. Într-un al treilea castron puțin adânc, combinați firimiturile de pâine, sarea, piperul negru, pudra de usturoi și pudra de ceapă. Lucrând cu o mână de fasole la un moment dat, înmuiați fiecare fasole mai întâi în făină, apoi în amestecul de ouă și apoi în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Umăr
Toppinguri, Opționale
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Așezați fasolea pe o farfurie până când toate sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
8
Încălziți 1 1/2 inci de ulei într-o tigaie adâncă (sau folosiți o friteuză adâncă) la foc mediu-mare până la 350 de grade F (175 de grade C). Prăjiți fasolea mai multe odată, fără aglomerare, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se scurge pe prosoape de hârtie și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Se servește cu baie de hrean-wasabi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm