Rețeta fasole verde crocantă poate fi făcută în aproximativ 15 minute. Această rețetă face 6 porții cu 152 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ciuperci, sos de soia, fasole verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Fasole verde cu migdale crocante, Fasole verde cu migdale crocante, și Fasole verde crocantă cu ridichi.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti, neacoperit, timp de 8-10 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o tigaie mare, sotati telina si ciupercile in ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
țelină
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Combinați amidonul de porumb, apa rece și sosul de soia până se omogenizează; se amestecă treptat în amestecul de țelină. Se amestecă bulionul. se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos De Soia
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
țelină
Apă
4
Scurgeți fasolea și adăugați la amestecul de țelină. Se amestecă migdalele.