Fasole Verde Brânză
Fasole verde Cheesy necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 311 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru 94 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de slănină, sos de brânză procesată, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este bine. Încercați Fasole Verde Brânză, Coji de brânză și fasole verde, și Coji de brânză și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte. Rezervați 1/4 cană de picături de slănină în tigaie.
Puneți fasolea verde și apa într-o cratiță medie și dați la fiert. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 6 minute sau până când sunt fragede, dar crocante; scurgeți.
Puneți ciupercile și ceapa în tigaie cu picăturile de slănină rezervate. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare timp de 10 minute; se scurge. Rezervând 2 linguri pentru topping, amestecați slănina sfărâmată în tigaie. Se amestecă fasolea verde. Se condimentează cu piper și se transferă într-un vas de copt de 2 litri.
Topiți sosul de brânză în cuptorul cu microunde și turnați peste amestecul de fasole verde.
Se presară cu slănină rezervată și se servește.