Fasole verde Alfredo cu Ravioli de brânză

Alfredo de fasole verde cu Ravioli de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 551 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de rozmarin, ravioli umplute cu brânză, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fasole verde Alfredo cu Ravioli de brânză, Ravioli de brânză cu sos Alfredo de dovleac, și Salată De Ravioli Cu Fasole Verde Și Șalotă.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; păstrați cald.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați fasole verde, usturoi și rozmarin și sotati 6 minute sau până când fasolea este crocantă.
Îndepărtați amestecul și lăsați-l deoparte.
Adăugați frișcă în tigaie și aduceți la fierbere, amestecând continuu. Gatiti, amestecand constant, 10 minute.
Întoarceți amestecul de fasole verde în tigaie; adăugați vin și piper și gătiți 5 minute. Se amestecă 2 linguri de brânză.
Se servește peste ravioli și se presară uniform cu restul de 2 linguri de brânză.