Fasole verde aburită cu piper crăpat și Ch
Fasolea verde aburită cu piper crăpat și Ch-ul este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 124 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de fasole, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 25%. Încercați Fasole lungă chinezească cu piper negru crăpat, Outback Steakhouse Aburit Fasole Verde, și Fasole Verde Aburită Cu Vinetă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare 5 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ulei de măsline. Saut fasole verde și usturoi 5 minute.
Adăugați sare de mare și piper.
Presărați chvre și arpagic deasupra și serviți cald.