Fasole Verde
Fasolea verde este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 338 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de slănină, zahăr brun, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Fasole Franceză / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, și Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Puneți fasolea verde într-un vas de copt.
Amestecați untul, zahărul brun și praful de usturoi împreună într-un bol; se toarnă peste fasole verde. Aranjați fâșii de slănină deasupra fasolei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când slănina este gătită și fasolea verde este fragedă, aproximativ 30 de minute.