Fasole tocata de vita la cuptor
Fasolea tocata de vita la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Această rețetă servește 24. O porție conține 122 de calorii, 4 g de proteine și 2 g de grăsimi. Pentru 46 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și luați amestecul de supă de ceapă, pudră de usturoi, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Cu un scor de lingură de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați caserola de fasole și carne de vită la cuptor de la Kittencal, carne de vită picant și fasole cu orez și carne de vită și fasole preferată la cuptorul lentor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă ingredientele rămase; căldură prin.
Transferați în două unse de 2 litri. vase de copt. Acoperiți și congelați un vas timp de până la 3 luni.
Acoperiți și coaceți al doilea vas la 400° timp de 30 de minute. Descoperi; Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când devine clocotită.
Pentru a utiliza caserola congelată: Dezghețați la frigider. Acoperiți și coaceți la 400° timp de 40 de minute. Descoperi; Coaceți 15-20 de minute mai mult sau până când devine clocotită.