Fasole roșie și orez
Stovetop fasole roșie și orez este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 319 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Dacă aveți țelină, ardei gras, garnitură: ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Crock Pot fasole roșie și orez, Fasole La Cuptor Toscană, și Budinca De Orez.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă la 2 inci deasupra fasolei. Aduceți la fierbere. Se fierbe 1 minut; acoperiți, scoateți-l de pe foc și înmuiați 1 oră.
Saut cârnați și următoarele 3 ingrediente în cuptorul olandez la foc mediu-mare 10 minute sau până când cârnații se rumenesc.
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Adăugați fasole, condimente Creole și 7 căni de apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim și fierbeți 1 până la 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Se servește cu amestec de fasole roșie.
Notă: Am testat cu Aidells Organic complet gătit Cajun stil Andouille afumat cârnați de pui.
Încercați Aceste Răsuciri!
Fasole roșie vegetariană și orez: omiteți cârnații de pui. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor în pas tăiați grosier țelina, ardeiul gras verde, ceapa și 1 ardei gras roșu. Saut legume tocate și usturoi în 1 lingură. ulei de măsline fierbinte 6 până la 8 minute sau până se înmoaie. Se amestecă împreună legume, fasole, condimente Creole, 1 linguriță. boia afumată, 1 cub de bulion de legume și 7 căni de apă în cuptorul olandez. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți conform instrucțiunilor. Condimentează cu sare după gust.
Se servește cu orez. Mărci: 10 cupe.
Per porție (aproximativ 1 cană amestec de fasole și 1 cană orez): calorii 373; grăsime 1g (sat .03G, mono 2G, poli 3G); proteine 4G; Carb 9g; fibre 6g; Chol 0mg; fier 2mg; sodiu 377mg; Calc 81mg.
Fasole roșie rapidă și orez: înlocuiți 2 (16-oz.) conserve fasole ușoară, scursă și clătită, pentru fasole uscată. Reduceți condimentul creol la 2 lingurițe. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor de la Pasul 2, înlocuind 2 căni de bulion de pui fără grăsimi cu conținut scăzut de sodiu cu 7 căni de apă și fierbând 20 de minute.
Se servește cu orez. Mărci: despre 7 Cupe.
Per porție (aproximativ 1 cană amestec de fasole și 1 cană orez): calorii 420; grăsime 5g (sat 1g, mono 2G, poli 2G); proteine 7g; Carb 3G; fibre 13g; Chol 35mg; fier 1mg; sodiu 490mg; Calc 65mg.
Fasole roșie și orez cu aragaz lent: omiteți pașii 1 și amestecați primele 7 ingrediente și 7 căni de apă într-un 4-qt. aragaz lent. Acoperiți și gătiți la maxim 7 ore sau până când fasolea este fragedă.
Se servește cu orez. Mărci: despre 10 cupe.
Per porție (aproximativ 1 cană amestec de fasole și 1 cană orez): calorii 397; grăsime 3G (sat 8g, mono 2G, poli 3G); proteine 9g; Carb 4G; fibre 3G; Chol 24mg; fier 6mg; sodiu 319mg; Calc 99mg.