Fasole roșie și orez este un fără gluten și vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 523 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sare, ceapă, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Orez și fasole din Puerto Rico (fasole Roz), și Fasole franceză orez, fasole franceză sănătoasă orez cu semințe de in pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Sare
2
Gatiti ceapa, ardeiul gras si usturoiul in ulei de masline fierbinte intr-un cuptor olandez 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați condimente Cajun, sare și piper. Gatiti 3 minute, amestecand constant. Se amestecă roșiile, fasolea și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Cajun
Tomate
Piper
Fasole
Apă
Sare
4
Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Descoperiți și gătiți încă 5 minute. Lingură peste orez.