Rețeta fasole roșie mexicană (Crock Pot) este gata în aproximativ 10 ore și 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 10 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fulgi de piper, conserve de roșii, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Fasole Roșie Mexicană Crock-Pot, și Crock-Pot pui Mexican mărunțit cu fasole neagră și porumb pentru rețete similare.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.