Fasole roșie jamaicană și supă de orez
Fasole roșie jamaicană și supă de orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de slănină, fasole, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Fasole Roșie Jamaicană Și Orez, și Fasolea roșie și orezul de inspirație jamaicană Nava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti baconul si ceapa intr-o cratita mare la foc mediu 2 minute.
În timp ce amestecul de slănină se gătește, puneți bulionul într-un castron mare pentru microunde. Acoperiți cu folie de plastic; aerisire. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute.
Adăugați bulion fierbinte și condimente smucite în amestecul de slănină. Se amestecă fasolea, zdrobind ușor. Acoperiți; aduceți la fierbere la foc mare. Descoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se amestecă orezul; acoperiți și fierbeți 3 minute. Supă de oală uniform în 4 boluri; se presară cu coriandru.
Serviți acum sau mai târziu
Faceți această supă rapidă înainte și împărțiți-o în recipiente mici, puțin adânci, cu capace, pentru a asigura răcirea rapidă în frigider și portabilitatea ușoară. Utilizați în decurs de 3 până la 4 zile după gătit sau congelați până la 6 luni. Pentru transportul în siguranță, împachetați supa într-o pungă de prânz izolată cu pachete de gel pentru a o menține la rece.