Fasolea prăjită fără Refry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 54 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, chimen măcinat, fasole pinto și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Fasole cu aragaz lent pentru congelator aka fasole prăjită fără reîncărcare, (Nu) Fasole Prăjită, și Baie De Fasole Prăjită.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa, fasolea clătită, jalapeno, usturoiul, sarea, piperul și chimenul într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Usturoi
Piper
Fasole
Chimen
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Se toarnă în apă și se amestecă pentru a se combina. Gatiti la maxim 8 ore, adaugand mai multa apa dupa cum este necesar. Notă: dacă mai mult de 1 cană de apă s-a evaporat în timpul gătitului, atunci temperatura este prea mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Odată ce fasolea s-a fiert, strecurați-le și rezervați lichidul. Mash fasolea cu un masher de cartofi, adăugând apa rezervată după cum este necesar pentru a obține consistența dorită.