Fasole Prăjită

Fasole Prăjită
Fasolea prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 4 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, fasole verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fasole Snap cu slănină și migdale, Fasole Snap cu muștar și șuncă de țară, și Fasole Neagră, Mazăre Și Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie cu jeleu cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați fasolea pe tigaie și aranjați într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Stropiți cu ulei și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Se presară cu 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
6
Coaceți pe raftul superior al cuptorului la 500 timp de 12 minute sau până când fasolea este fragedă și începe să se rumenească, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se presară cu restul de 1/8 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista