Fasole Prăjită
Fasolea prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 4 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, fasole verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fasole Snap cu slănină și migdale, Fasole Snap cu muștar și șuncă de țară, și Fasole Neagră, Mazăre Și Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Înveliți o tigaie cu jeleu cu spray de gătit.
Așezați fasolea pe tigaie și aranjați într-un singur strat.
Stropiți cu ulei și aruncați ușor pentru a acoperi.
Se presară cu 1/8 linguriță sare.
Coaceți pe raftul superior al cuptorului la 500 timp de 12 minute sau până când fasolea este fragedă și începe să se rumenească, amestecând o dată.
Se presară cu restul de 1/8 linguriță sare și piper.