Fasole Prăjită
Fasolea prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 833 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este uimitor. Încercați Fasole cu aragaz lent pentru congelator aka fasole prăjită fără reîncărcare, Fasole Prăjită, și Fasole Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 clătiți fasolea în apă și îndepărtați orice pietre mici, bucăți de murdărie sau fasole proastă.2 gatiti fasolea in apa.Metoda obișnuită puneți fasolea într - o oală și acoperiți fasolea cu cel puțin 3 inci de apă-aproximativ 3 litri pentru 2 1/2 căni de fasole uscată. Se aduce la fierbere și apoi se reduce focul la foc mic, acoperit, timp de aproximativ 2 1/2 ore. Timpul de gătit va varia în funcție de lotul de fasole pe care îl aveți. Fasolea se face când sunt moi și pielea abia începe să se deschidă.Metoda aragazului sub presiune puneți fasolea într-o oală sub presiune de 4 litri cu o greutate de 15 lb. Umpleți oala sub presiune cu apă, până la linia care indică capacitatea oalei. Gatiti 30-35 de minute-pana cand fasolea este moale si coaja abia se deschide. Lăsați oala sub presiune să se răcească complet înainte de deschidere. Dacă există rezistență atunci când încercați să deschideți aragazul, nu îl deschideți, lăsați-l să se răcească în continuare. Urmați instrucțiunile pentru marca dvs. de aragaz sub presiune. (Consultați Sfaturi de siguranță privind utilizarea oalelor sub presiune.) Strecurați fasolea din apa de gătit.3
Adăugați ceapa și untura/grăsimea/uleiul într-o tigaie largă, robustă (nu cu o căptușeală fără băț), la foc mediu. Gatiti ceapa pana devine translucida. (Rețineți că ceapa este opțională, le puteți sări peste dacă doriți.)
Adăugați fasolea strecurată și aproximativ 1/4 cană de apă în tigaie. Folosind un masher de cartofi, zdrobiți fasolea în tigaie, în timp ce le gătiți, până când acestea sunt un pur brut.
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, pentru a împiedica fasolea prăjită să se usuce prea mult.
Se adaugă sare după gust.
Adăugați câteva felii de brânză cheddar sau puțină (1/2 cană) brânză Cheddar rasă, dacă doriți. Când fasolea este încălzită (și brânza opțională topită) fasolea este gata de servit.Rețineți că multe rețete necesită înmuierea boabelor peste noapte și aruncarea lichidului de înmuiere. Nu. aruncăm lichidul de gătit și adăugăm doar puțină apă înapoi în tigaie când prăjim fasolea.