Fasole Prăjită

Fasole Prăjită
Fasolea prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole pinto, căței de usturoi, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Încercați Fasole cu aragaz lent pentru congelator aka fasole prăjită fără reîncărcare, Fasole Prăjită, și Fasole Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; se pune într-o oală sub presiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Adăugați 10 căni de apă. Închideți bine capacul; aduceți la presiune ridicată la foc mare (aproximativ 7 minute). Gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Se ia de pe foc; puneți oala sub presiune sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
4
Scoateți capacul.
5
Scurgeți fasolea, aruncând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
6
Întoarceți fasolea în oala sub presiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
7
Adăugați 10 căni de apă, carne de porc sărată și usturoi. Închideți bine capacul; aduceți la presiune ridicată la foc mare (aproximativ 7 minute). Reglați căldura la mediu sau la nivel pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Se ia de pe foc; puneți oala sub presiune sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
9
Scoateți capacul.
10
Aruncați carnea de porc sărată. Răciți fasolea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
11
Scurgeți fasolea, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
12
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați fasolea, lichidul de gătit rezervat și sarea. Mash amestecul de fasole cu un masher de cartofi la consistența dorită. Gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
14
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
15
Notă: pentru a pregăti într-o tigaie: sortați și spălați fasolea și puneți-o într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra boabelor; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
17
Adăugați fasole, 10 căni de apă, carne de porc sărată și usturoi în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 45 de minute sau până când fasolea este fragedă. Continuați cu aruncarea porcului de sare și completați rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista