Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați fasolea Okie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 67 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați muștar, ceapă, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Okie Dokie Artichokie Dip, Caviar Texas (Stil Okie), și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare sau cuptor olandez, gătiți carne de vită măcinată și ceapă până când carnea de vită se rumeneste și ceapa este fragedă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cârnați și șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Mustar Preparat, Optional
3
Combinați zahărul brun, muștarul, oțetul și ketchup-ul; se amestecă în amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați toate fasolea și amestecați bine. Se fierbe la foc mic, neacoperit, amestecând ocazional, timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când sosul s-a îngroșat.