Fasolea neagră și orezul cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 212 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de fasole, coriandru măcinat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Orez și fasole neagră (aragaz de orez), Fasole neagră și orez în felul tău, și Fasole neagră și orez.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și ardeiul gras; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați apă și următoarele 7 ingrediente (prin fasole); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Așezați 1/4 cană de orez pe fiecare din cele 4 farfurii; se acoperă cu 1/2 cană amestec de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper