Fasole neagră și orez
Fasole neagră și orez este un fără gluten și vegan farfurie. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 16. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 12 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de oțet de cidru de mere, chimen măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Orez și fasole neagră (aragaz), Fasole Neagră Și Orez, și Fasole neagră și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare la foc mediu-mare și adăugați uleiul. Se amestecă ceapa, ardeii, usturoiul, frunzele de dafin și chimenul. Se amestecă și se fierbe timp de 8 minute.
Se amestecă orezul, fasolea neagră, roșiile, apa, oțetul și sarea și piperul. Aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti aproximativ 40 de minute sau pana cand orezul este fraged.