Fasole neagră și orez
Fasole neagră și orez este un fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 117 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de orez, piper cayenne, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Funcționează bine ca o farfurie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Orez și fasole neagră (aragaz), Fasole Neagră Și Orez, și Fasole neagră și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas la foc mediu-mare, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati timp de 4 minute.
Adăugați orezul și sotati timp de 2 minute.
Adăugați bulionul de legume, aduceți la fierbere, acoperiți și coborâți focul și gătiți timp de 20 de minute.
Adăugați condimentele și fasolea neagră.