Fasole Neagră Prăjită

Fasole Neagră Prăjită
Fasolea neagră prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 64 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Neagră Prăjită, Fasole Neagră Prăjită, și Fasole Neagră Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți fasolea înmuiată și adăugați-o într-o oală. Acoperiți cu apă rece de 2 inci și adăugați usturoiul, ceapa, chimenul și presărați sare și piper. Se lasă la foc mic până când fasolea este fragedă și lichidul s-a transformat într-un sos gros, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Topiți untul într-o tigaie și turnați fasolea. Puneți fasolea (lăsați puțină textură) și gătiți la foc mediu, 3 sau 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista