Fasolea neagră picantă și orezul galben ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 299 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați piper, apă, turmeric și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Salată de orez galben cu ardei prăjiți și fasole neagră picantă, Fasole neagră și orez galben, și Fasole neagră și orez galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, înmuiați fasolea peste noapte acoperită cu apă cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
În același vas, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa, ardeiul jalapeno, usturoiul și frunza de dafin și gătiți până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați fasolea și acoperiți cu apă cu aproximativ 1 inch. Aduceți la fierbere, reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
6
Scoateți frunza de dafin și aruncați-o. Gustați fasolea și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1
Puneți toate ingredientele într-o oală cu fund greu, amestecați bine și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și gătiți la foc mic până când orezul a absorbit apa, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 5 minute. Aruncați usturoiul și frunza de dafin, pufați cu o furculiță și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel