Fasole neagră cu slănină
Fasolea neagră cu slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 237 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii, morcovi, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Chili cu slănină și fasole neagră, Fasole neagră și orez cu slănină, și Bacon, fasole și ouă în stil Texas: Chilaquiles de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-o oală sub presiune cu suficientă apă pentru a acoperi și înmuiați 12 ore sau peste noapte.
Adăugați 2 1/2 litri de apă la fasole, sau suficient pentru a umple oala sub presiune aproximativ 2/3 plin. Acoperiți și gătiți 30 de minute la o presiune de 10 kilograme.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu și sotati usturoiul și ceapa până se înmoaie. Se amestecă roșia și morcovul. Gatiti aproximativ 5 minute si amestecati in slanina. Gatiti si amestecati pana cand slanina este crocanta si se rumeneste uniform.
Amestecați amestecul de legume și slănină în oala sub presiune cu fasolea neagră. Acoperiți și continuați să gătiți aproximativ 10 minute la o presiune de 10 kilograme.
Garnisiți cu pătrunjel și condimentați cu sare și piper pentru a servi.