Fasole neagră cu slănină

Fasole neagră cu slănină
Fasolea neagră cu slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 237 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii, morcovi, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Chili cu slănină și fasole neagră, Fasole neagră și orez cu slănină, și Bacon, fasole și ouă în stil Texas: Chilaquiles de fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-o oală sub presiune cu suficientă apă pentru a acoperi și înmuiați 12 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
2
Adăugați 2 1/2 litri de apă la fasole, sau suficient pentru a umple oala sub presiune aproximativ 2/3 plin. Acoperiți și gătiți 30 de minute la o presiune de 10 kilograme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu și sotati usturoiul și ceapa până se înmoaie. Se amestecă roșia și morcovul. Gatiti aproximativ 5 minute si amestecati in slanina. Gatiti si amestecati pana cand slanina este crocanta si se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
TomateTomate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Amestecați amestecul de legume și slănină în oala sub presiune cu fasolea neagră. Acoperiți și continuați să gătiți aproximativ 10 minute la o presiune de 10 kilograme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole NeagrăFasole Neagră
LegumeLegume
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
6
Garnisiți cu pătrunjel și condimentați cu sare și piper pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista