Fasole Murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați fasolea murată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 8 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 250 și costă 3 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de mărar, căței de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salată De Cartofi Și Castraveți Murați, Fasole Verde Tăiată, și Fasole Verde Tăiată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
În timp ce borcanele fierb, spălați fasolea, tăiați capetele tulpinii și tăiați-le în lungimi de 4 inci.
Combinați oțetul, sarea, ardeiul roșu zdrobit și 2 căni de apă într-un 3-qt. cratiță din oțel inoxidabil. Aduceți la fierbere.
Așezați 2 crenguțe de mărar și 1 cățel de usturoi în fiecare borcan fierbinte. Împachetați bine fasolea întreagă în borcane. Acoperiți cu lichid de decapare fierbinte, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Sigilați și procesați borcanele, procesând 5 minute.
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.