Fasole lungă și tăiței
Fasole lungă și fidea este o lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, zahăr, fasole lungă de curte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fasole Lungă Chinezească Glazurată (Sau Fasole Verde), Fidea Cu Viață Lungă, și Fidea cu viață lungă.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă.
Între timp, tăiați tulpina se termină de la 1/2 lire curte-fasole lungă; clătiți fasolea.
La apă clocotită, adăugați fasole și 8 uncii udon proaspăt sau Shanghai proaspăt (aproximativ 1/4 in. gros) fidea. Gatiti doar pana cand fasolea si taiteii sunt fragede pentru a musca, 4 pana la 5 minute.
Pentru a pregăti pansamentul de susan: într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu, combinați 2 linguri fiecare ulei de salată și semințe de susan. Agitați tigaia des până când semințele sunt aurii, 3 până la 5 minute.
Adăugați 1 lingură fiecare ghimbir proaspăt tocat, usturoi tocat și ardei iute roșu proaspăt tocat sau chili serrano (sau 1/4 până la 1/2 linguriță fulgi de chili fierbinte). Se amestecă, se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 2 minute.
Adăugați 3 linguri de oțet de orez, 2 linguri de sos de soia și 1/2 linguriță de zahăr și amestecați pentru a amesteca.
Se amestecă pansamentul de susan cu fasolea fierbinte și tăiței.