Fasole lungă chinezească picantă prăjită cu arahide
Fasolea chinezească lungă picantă prăjită cu arahide ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $3.51 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 246 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, fasole lungă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole lungă chinezească prăjită, Carne de porc prăjită cu fasole lungă, și Broccoli Și Arahide Picante Prăjite.
Instrucțiuni
Gătiți fasolea netăiată într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, amestecând ocazional, până când este fragedă, 3 până la 5 minute.
Transferați cu clești într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, apoi scurgeți-l într-o strecurătoare și uscați-l cu prosoape de hârtie. Tăiați fasolea și tăiați transversal în bucăți de 3/4 inch.
Între timp, pulsați arahidele într-un robot de bucătărie până când aproximativ jumătate din arahide sunt măcinate fin și restul sunt în bucăți foarte mari (nu măcinați până la o pastă).
Amestecați sosul de soia, ardeii iute și sarea într-un castron mic.
Încălziți wok - ul la foc mare până când o perlă de apă căzută pe suprafața de gătit se evaporă imediat.
Adăugați ulei, învârtindu-se pentru a acoperi wok, apoi adăugați usturoi și amestecați până când usturoiul începe să devină auriu pal, aproximativ 5 secunde.
Adăugați arahide și amestecați până când tot amestecul este auriu, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați fasolea și amestecați-o până când este fierbinte și bine acoperită, aproximativ 2 minute.
Scoateți wok-ul de pe foc, apoi amestecați amestecul de sos de soia și șalota, amestecând până când șalota s-a ofilit.
Stropiți în suc de lămâie și condimentați cu sare, apoi transferați într-un castron.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Disponibil pe piețele asiatice.
** Disponibil la kalustyans.com.
* Fasolea poate fi fiartă, scursă și uscată cu 3 ore înainte.* Dacă nu aveți un wok, fasolea poate fi gătită într-o tigaie grea de 12 inci. (Le va lipsi aroma de fum.)