Rețeta Fasole Lima la grătar se poate face în aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă face 12 porții cu 247 de calorii, 9 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați apă, ketchup, sos de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 6 ar spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 58%, ceea ce este bun. Rețete similare includ fasole Lima la grătar, cârnați și fasole Lima la grătar și fasole Lima.
Instrucțiuni
1
Pune fasolea într-o cratiță mare; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inchi. Aduceți la fierbere; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Linguri Bucăți De Slănină Adevărată
La 10 Cartofi Roșii Medii (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza Sau Smantana Mexicana
2
Se ia de pe foc; se acopera si se lasa sa stea 1 ora.
3
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând apa. Întoarceți fasolea în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Linguri Bucăți De Slănină Adevărată
La 10 Cartofi Roșii Medii (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza Sau Smantana Mexicana
4
Se adauga 6 cani de apa, ceapa si sare; amesteca bine. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 până la 1-3/4 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
4 Până La 5 Linguri Bucăți De Slănină Adevărată
La 10 Cartofi Roșii Medii (aproximativ
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
5
Scurgeți și aruncați lichidul. Se amestecă ketchup-ul, zahărul brun, siropul, sosul de ardei iute și baconul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi De Carne De Vită Gătită, Condimentată Cu Taco
Pui Bio întreg, Tăiat în 10 Bucăți
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Boabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic Mic
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
6
Transferați într-un 2-qt neuns. vas de copt sau oala de fasole. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până când devine spumoasă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii (6 Până La 8 Uncii) Brânză Elvețiană, Tăiată în Sferturi