Fasole Lima cu șuncă și smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea Lima cu șuncă și smântână. O porție conține 286 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, frișcă, fasole lima pentru copii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fasole Lima În Smântână, Fasole Baby Lima și porumb în cremă de arpagic, și Fasole Lima cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt superficial de 2 litri și lăsați-l deoparte.
Se amestecă împreună fasolea lima și ingredientele rămase într-un castron mare; lingură în vasul pregătit.
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 30 de minute. Descoperi; se amestecă și se coace încă 30 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Serviți cu o lingură cu fante, dacă doriți. Fasolea se va îngroșa pe măsură ce începe să se răcească.