Fasole Lima cu roșii și mărar

Fasole Lima cu roșii și mărar
Fasolea Lima cu roșii și mărar este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați baby lima, roșii înăbușite, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Succotash de porumb proaspăt, fasole Lima, roșii și ceapă, Fasole uriașă de Lima cu roșii înăbușite și Pesto de Oregano, și Sucotash De Porumb Proaspăt, Fasole Lima, Roșii Și Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adauga ceapa si saut la foc mediu pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați fasolea lima și roșiile și aduceți la foc mic. Gatiti usor pana cand fasolea lima se face dupa bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Se amestecă mărarul, se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista