Fasole Lima cu roșii și mărar
Fasolea Lima cu roșii și mărar este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați baby lima, roșii înăbușite, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Succotash de porumb proaspăt, fasole Lima, roșii și ceapă, Fasole uriașă de Lima cu roșii înăbușite și Pesto de Oregano, și Sucotash De Porumb Proaspăt, Fasole Lima, Roșii Și Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Se adauga ceapa si saut la foc mediu pana devin aurii.
Adăugați fasolea lima și roșiile și aduceți la foc mic. Gatiti usor pana cand fasolea lima se face dupa bunul plac.
Se amestecă mărarul, se condimentează cu sare și piper și se servește.