Fasolea Lima cremoasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 254 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, hrean, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Fasole lima cremoasă și Broccoli, Fasole Lima cu șuncă, și Fasole Lima cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea lima cu 2 linguri de apa intr-un vas de microunde de 2 litri la 6 minute sau pana cand se inmoaie. (Nu gătiți conform instrucțiunilor pachetului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Se scurge bine.
3
Combinați fasolea și ingredientele rămase în robotul de bucătărie; procesați 1 până la 2 minute, oprindu-vă de 3 ori pentru a răzui părțile laterale ale bolului sau până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat