Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați fasolea la grătar. Pentru 76 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 312 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, carne de porc și fasole, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Șuncă cu fasole la grătar, Fasole La Grătar, și Cele Mai Bune Fasole La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți ceapa și, dacă doriți, carnea de vită măcinată într-un cuptor olandez, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz; scurgere. Se amestecă slănina și ingredientele rămase și se pune lingura într-un vas de copt ușor uns de 2 1/2 litru. Răciți 8 ore, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor Olandez
2
Coaceți amestecul de fasole la 350 timp de 1 oră, amestecând o dată.
Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Carnivor Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.