Fasolea coaptă din sud-vest ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo are 191 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți chimen măcinat, miere, fasole nordică spectaculoasă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sud-Vest Calico Fasole La Cuptor, Fasole La Cuptor Cu Chipotle De Sud-Vest, și Fasole Neagră Sud-Vestică.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați fasolea, roșiile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați ingredientele rămase; se amestecă în amestec de fasole.
3
Transfer la un 3-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă și se coace la 350 CP timp de 45 minute; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Coaceți, neacoperit, cu 15-30 de minute mai mult sau până când este încălzit.