Fasolea coaptă din sud-vest ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo are 191 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți chimen măcinat, miere, fasole nordică spectaculoasă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sud-Vest Calico Fasole La Cuptor, Fasole La Cuptor Cu Chipotle De Sud-Vest, și Fasole Neagră Sud-Vestică.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați fasolea, roșiile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați ingredientele rămase; se amestecă în amestec de fasole.
3
Transfer la un 3-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă și se coace la 350 CP timp de 45 minute; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Coaceți, neacoperit, cu 15-30 de minute mai mult sau până când este încălzit.