Fasole La Cuptor Din Boston

Fasole La Cuptor Din Boston
Boston Baked Beans este o garnitură care servește 10. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 318 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, piperul, apa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole La Cuptor Din Boston, Fasole La Cuptor Din Boston, și Fasole La Cuptor Din Boston.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea și clătește în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2
Așezați fasolea într - un 3-sau 4-qt. aragaz lent; adăugați 4 căni de apă. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichid. Întoarceți fasolea la aragazul lent; adăugați carne de porc sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Într-un castron mic, combinați ceapa, zahărul brun, melasa, zahărul, muștarul, sarea, cuișoarele, piperul și apa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă amestecul peste fasole; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10-12 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateExpert
Gata În20 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista