Fasolea la cuptor cu slănină glazurată cu arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole cannellini, slănină, melasă nesulfurată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fasole La Cuptor Cu Slănină De Arțar, Fasole Verde Glazurată Cu Arțar, și Slănină glazurată cu arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, acoperiți fasolea cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 ore; adăugați apă după cum este necesar pentru a menține fasolea acoperită cu 2 inci. Condimentează fasolea cu sare și lasă să stea la temperatura camerei timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți fasolea, rezervând 4 căni de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Transferați fasolea într-un vas de copt mare și adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
5
Într-o tigaie mare, gătiți fâșiile de slănină la foc moderat până când grăsimea s-a topit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 10 minute. Se amestecă oțetul de mere, zahărul brun, melasa, ardeiul roșu zdrobit, piperul negru și 1 1/2 linguri de sare kosher și se fierbe timp de 1 minut, până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
4 Căni De Făină De Grâu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
7
Se toarnă amestecul de slănină-ceapă peste fasole și se amestecă lichidul de gătit rezervat pentru fasole. Acoperiți fasolea cu folie și coaceți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, Opționale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Între timp, într-un castron mic, amestecați siropul de arțar cu oțetul de vin roșu și muștarul. Aranjați restul de 8 felii de slănină pe o foaie de copt cu margini și periați-le generos cu amestecul de sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
9
Coaceți slănina în același cuptor cu fasolea timp de aproximativ 15 minute, ungând de 3 ori și întorcând slănina de două ori, până când este bogat glazurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
10
Transferați slănina pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Turnați cu grijă 1/3 cană de apă pe foaia de copt și readuceți-o la cuptor pentru aproximativ 3 minute pentru a dizolva siropul caramelizat. Descoperiți fasolea și amestecați cu grijă siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn
Pulpe și Picioare De Pui
12
Coaceți fasolea, neacoperită, timp de aproximativ 20 de minute mai mult, până când lichidul s-a redus cu aproximativ un sfert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
13
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
14
Acoperiți fasolea cu slănina glazurată și coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
15
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.