Fasolea la cuptor cu slănină glazurată cu arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole cannellini, slănină, melasă nesulfurată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fasole La Cuptor Cu Slănină De Arțar, Fasole Verde Glazurată Cu Arțar, și Slănină glazurată cu arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, acoperiți fasolea cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 ore; adăugați apă după cum este necesar pentru a menține fasolea acoperită cu 2 inci. Condimentează fasolea cu sare și lasă să stea la temperatura camerei timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți fasolea, rezervând 4 căni de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Transferați fasolea într-un vas de copt mare și adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Într-o tigaie mare, gătiți fâșiile de slănină la foc moderat până când grăsimea s-a topit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 10 minute. Se amestecă oțetul de mere, zahărul brun, melasa, ardeiul roșu zdrobit, piperul negru și 1 1/2 linguri de sare kosher și se fierbe timp de 1 minut, până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
4 Căni De Făină De Grâu
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
7
Se toarnă amestecul de slănină-ceapă peste fasole și se amestecă lichidul de gătit rezervat pentru fasole. Acoperiți fasolea cu folie și coaceți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Toppinguri, Opționale
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Între timp, într-un castron mic, amestecați siropul de arțar cu oțetul de vin roșu și muștarul. Aranjați restul de 8 felii de slănină pe o foaie de copt cu margini și periați-le generos cu amestecul de sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De Verjuic
9
Coaceți slănina în același cuptor cu fasolea timp de aproximativ 15 minute, ungând de 3 ori și întorcând slănina de două ori, până când este bogat glazurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Transferați slănina pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
11
Turnați cu grijă 1/3 cană de apă pe foaia de copt și readuceți-o la cuptor pentru aproximativ 3 minute pentru a dizolva siropul caramelizat. Descoperiți fasolea și amestecați cu grijă siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Coaceți fasolea, neacoperită, timp de aproximativ 20 de minute mai mult, până când lichidul s-a redus cu aproximativ un sfert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
14
Acoperiți fasolea cu slănina glazurată și coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
15
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.