Fasole la cuptor cu slănină

Fasole la cuptor cu slănină
Fasolea coaptă cu slănină necesită aproximativ 6 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 279 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.29 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, carne de porc și fasole, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole La Cuptor Cu Slănină, Fasole La Cuptor Cu Bacon, și Fasole la cuptor cu carne de vită și slănină.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați primele șase ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când legumele sunt fragede. Chiar înainte de servire, amestecați slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista