Fasole La Cuptor Cu Bere Rădăcină

Boabe de bere rădăcină coapte ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 363 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sos de grătar afumat cu hickory, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Fasole La Cuptor Cu Bere Rădăcină, Fasole La Cuptor Cu Bere Rădăcină, și Fasole La Cuptor Cu Bere Rădăcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu pana cand este crocanta; scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri de picături în tigaie. Crumble bacon.
Saut ceapa cubulete in bacon fierbinte se scurge în tigaie la foc mare 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă împreună ceapa, slănina mărunțită, fasolea și ingredientele rămase într-un vas de copt ușor uns de 1 litru.
Coaceți fasolea, neacoperită, la 400 timp de 55 de minute sau până când sosul este îngroșat.