Fasole La Cuptor Cu Arțar-Măr

Fasole La Cuptor Cu Arțar-Măr
Nevoie de o garnitură fără gluten? Fasolea la cuptor cu arțar-măr ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 457 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Fasole La Cuptor Cu Arțar, Fasole La Cuptor Cu Arțar, și Fasole La Cuptor Cu Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un fierbător de supă sau cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți și clătiți fasolea; aruncați lichidul. Întoarceți fasolea în tigaie; adăugați 10 căni de apă. Aduceți la fierbere reduceți focul; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid.
5
Linia de jos a unui 4-qt. vas de copt cu slănină. Într-un castron mare, combinați fasolea, ceapa, sarea și muștarul. Lingură peste slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se toarnă sirop deasupra. Se acoperă și se coace la 350 km.3 ore, amestecând ușor din când în când și adăugând lichid de fasole rezervat, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Aranjați merele feliate deasupra. Într-un castron mic, unt de smântână și zahăr brun; răspândit peste mere. Acoperiți și coaceți cu 1 oră mai mult sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții14
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista