Nevoie de o garnitură fără gluten? Fasolea la cuptor cu arțar-măr ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 457 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Fasole La Cuptor Cu Arțar, Fasole La Cuptor Cu Arțar, și Fasole La Cuptor Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-un fierbător de supă sau cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți și clătiți fasolea; aruncați lichidul. Întoarceți fasolea în tigaie; adăugați 10 căni de apă. Aduceți la fierbere reduceți focul; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid.
5
Linia de jos a unui 4-qt. vas de copt cu slănină. Într-un castron mare, combinați fasolea, ceapa, sarea și muștarul. Lingură peste slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă sirop deasupra. Se acoperă și se coace la 350 km.3 ore, amestecând ușor din când în când și adăugând lichid de fasole rezervat, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Aranjați merele feliate deasupra. Într-un castron mic, unt de smântână și zahăr brun; răspândit peste mere. Acoperiți și coaceți cu 1 oră mai mult sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toppinguri, Opționale
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat