Fasole La Cuptor Cu Arțar

Fasole La Cuptor Cu Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea de arțar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1111 calorii, 64G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 439 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole La Cuptor Cu Arțar, Fasole La Cuptor Cu Arțar, și Fasole La Cuptor Cu Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325. Fierbeți fasolea marină în apă până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MarinăFasole Marină
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Scurgeți fasolea și rezervați lichidul de gătit. Aliniați oala de fasole cu fâșii de slănină. Într-un castron mare, aruncați împreună ceapa și fasolea. Într-un alt castron combinați 2 căni de lichid de gătit fasole, muștar, sare și sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Așezați jumătate din amestecul de fasole pe fâșii de slănină în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Așezați jaretul de porc pe fasole, acoperiți cu restul amestecului de ceapă de fasole, apoi turnați peste amestecul de lichid/sirop de gătit rezervat. Se acoperă cu capac și se introduce în cuptor timp de 3 ore, sau până când jaretul de porc este complet gătit și se îndepărtează de os. Dacă fasolea începe să pară uscată, adăugați mai mult lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Odată ce jaretul de porc este gătit, scoateți fasolea din cuptor și scoateți capacul. Puneți împreună untul și zahărul brun într-o pastă, împrăștiați pasta de zahăr peste fasole și puneți-o înapoi în cuptor, neacoperită, pentru încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Scoateți din cuptor și serviți cu bere rece și pâine neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista