Fasole La Cuptor Cu Arțar

Fasole La Cuptor Cu Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea de arțar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1111 calorii, 64G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 439 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole La Cuptor Cu Arțar, Fasole La Cuptor Cu Arțar, și Fasole La Cuptor Cu Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325. Fierbeți fasolea marină în apă până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MarinăFasole Marină
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Scurgeți fasolea și rezervați lichidul de gătit. Aliniați oala de fasole cu fâșii de slănină. Într-un castron mare, aruncați împreună ceapa și fasolea. Într-un alt castron combinați 2 căni de lichid de gătit fasole, muștar, sare și sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Așezați jumătate din amestecul de fasole pe fâșii de slănină în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Așezați jaretul de porc pe fasole, acoperiți cu restul amestecului de ceapă de fasole, apoi turnați peste amestecul de lichid/sirop de gătit rezervat. Se acoperă cu capac și se introduce în cuptor timp de 3 ore, sau până când jaretul de porc este complet gătit și se îndepărtează de os. Dacă fasolea începe să pară uscată, adăugați mai mult lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Odată ce jaretul de porc este gătit, scoateți fasolea din cuptor și scoateți capacul. Puneți împreună untul și zahărul brun într-o pastă, împrăștiați pasta de zahăr peste fasole și puneți-o înapoi în cuptor, neacoperită, pentru încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți din cuptor și serviți cu bere rece și pâine neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista