Fasole La Cuptor Cu Aragaz Lent
Fasolea la cuptor cu aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 57 cenți pe porție. O porție conține 277 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. 639 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr brun, ceapă, fasole nordică minunată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cele Mai Bune Fasole Coapte Cu Aragaz Lent, Fasole La Cuptor Lent, și Fasole La Cuptor Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Cu o seară înainte, combinați fasolea Great Northern și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 1/2 ore.
Se toarnă fasolea și lichidul lor într-un castron, se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Dimineața, scurgeți lichidul, rezervând 1 cană.
Turnați fasolea și lichidul rezervat în vasul unui aragaz lent. Se amestecă carnea de porc, ceapa, melasa, zahărul brun, muștarul și piperul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 12 până la 14 ore. Se amestecă înainte de servire.