Fasole la cuptor
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate la colecția dvs., Fasolea la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 43 de cenți pe porție , primești o garnitură care servește 12. O porție conține 161 de calorii , 5 g de proteine și 5 g de grăsimi . Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de bacon, zahăr brun, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 97 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 41% . Încercați Smokin' Willy Barbecue Baked Beans , Smoky Baked Beans și The Best Baked Beans pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un cuptor olandez, gătiți baconul la foc mediu până când se rumenește și devine crocant.
Adăugați ceapa și un strop de sare și piper. Se lasa la fiert cateva minute.
Într-un castron mare, amestecați fasolea pinto, zahărul brun și roșiile tăiate cubulețe.
Adăugați în cuptorul olandez și lăsați să se gătească.
Adăugați 1 cană de apă. Gatiti 30 de minute.