Fasole Gigante
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea Gigante ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 106 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. Un amestec de câteva slănină, ceapă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Gigante Cu Fetan Și Verdeață Amară, Caracatiță la grătar cu fasole Gigante și Oregano, și Fasole Gigante parfumată cu Confit de usturoi și midii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea în apă peste noapte.
Sooooooooooo...dacă nu v-ați gândit ieri să vă înmuiați fasolea, puteți face metoda "înmuiere rapidă", care este să vă puneți fasolea într-o oală acoperită cu cel puțin 2 centimetri de apă. Aduceți apa la fierbere, opriți focul și lăsați oala să stea până când apa se răcește în mod natural și apoi ridicați procesul ca și cum ați fi înmuiat fasolea peste noapte.
Strecurați fasolea din apa înmuiată.
Puneți fasolea într-o oală mare și acoperiți generos cu apă.
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, usturoiul, cimbrul, frunzele de dafin și pielea de slănină. Aduceți apa la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți fasolea până când toate fasolea sunt moi, aproximativ 1 oră.
Adăugați mai multă apă dacă reduce prea mult. Testați fasolea pentru coacere făcând testul de 5 fasole. Bite 5 fasole, dacă toate sunt moi, atunci sunt gata. Fasolea nu gătește toate în același ritm, astfel încât testul de fasole 5 este important.
Când fasolea este gătită, scoateți vasul de pe foc. Condimentează apa generos cu sare și lasă să stea 15 minute.
Transferați fasolea într-un bol de servire și serviți. Dacă nu folosiți fasolea imediat, păstrați-le la frigider în lichidul lor.
Fasole, fasole fructe muzicale...