Fasole Flageolet cu rozmarin și cimbru
Fasolea Flageolet cu rozmarin și cimbru este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 192 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, frunze de cimbru, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Roșii de moștenire umplute cu fasole Flageolet și cimbru, Fasole Flageolet, și Fasole Franceză Flageolet.
Instrucțiuni
Puneți toate ingredientele, inclusiv 2 linguri. ulei, dar nu crengute sau patrunjel într - un 4-la 6-qt. aragaz lent.
Adăugați 5 căni de apă clocotită și amestecați. Acoperiți și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită și fasolea este foarte fragedă, 2 1/4 până la 3 ore la maxim sau 4 până la 4 1/2 ore la minim.
Se amestecă 3 linguri. pătrunjel.
Transferați într-un vas de servit și stropiți cu mai mult ulei.
Se ornează cu crenguțe de rozmarin și cimbru și 1 lingură rămasă. pătrunjel.