Fasole Feta Bacon
Fasole feta Bacon ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 270 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, fasole, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 124 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Rețete similare sunt Unt de lămâie fasole verde cu migdale prăjite Bacon & Feta, Fasole verde cu Feta, și Fasole verde cu Feta.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform, dar doar usor crocant.
Scurgeți grăsimea, lăsând o cantitate mică în tigaie pentru utilizare ulterioară. Zdrobiți slănina, rezervând 2 linguri pentru garnitură și lăsați-o deoparte.
Gatiti fasolea congelata intr-un vas acoperit, cu microunde, timp de aproximativ 3 minute pana se dezgheata, dar nu complet fiarta.
Se scurge lichidul, se usucă și se lasă deoparte.
Reîncălziți tigaia cu grăsime de slănină reziduală la foc mediu-mare. Se amestecă slănina și usturoiul până când usturoiul este ușor auriu.
Adăugați fasolea verde și brânza feta și condimentați cu pudră de ceapă și piper negru. Gatiti si amestecati pana cand cea mai mare parte a branza feta s-a topit, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-un vas de servit și se ornează cu brânza feta rămasă și slănina mărunțită.