Fasole Fava, mazăre și tocană de anghinare

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tocană de fasole, mazăre și anghinare ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 619 calorii, 25g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lămâi, piper, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Tocană De Anghinare Și Fava Cu Sos De Lămâie, Salată De Sparanghel, Anghinare Și Fasole Fava, și Cremă de anghinare cu sos de fasole Fava.
Instrucțiuni
Albiți fasolea într-o oală de 2 litri cu apă clocotită 1 minut, apoi scurgeți-o într-o sită și transferați imediat într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul. Îndepărtați ușor pielea (nu este necesar să curățați edamame, dacă utilizați).
Umpleți un castron mare cu 4 căni de apă rece și stoarceți sucul din 2 jumătăți de lămâie în castron.
Tăiați tulpina de 1 anghinare și rezervați.
Tăiați centimetrul superior de anghinare cu un cuțit zimțat. Îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază, apoi aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până ajungeți la frunze galbene pal cu vârfuri verzi PAL.
Tăiați frunzele rămase la același nivel cu partea superioară a fundului de anghinare folosind un cuțit, apoi un sfert de fund.
Tăiați sufocarea fuzzy și frunzele purpurii cu cuțitul de tăiere. Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și partea laterală a anghinarei, apoi frecați suprafețele tăiate cu o jumătate de lămâie rămasă și puneți fundul de anghinare într-un castron cu apă acidulată.
Tăiați 1/4 inch de la capătul tijei rezervate pentru a expune miezul interior, apoi tăiați părțile laterale ale tijei până la miezul interior palid (nu vă faceți griji dacă tulpina rămasă este foarte subțire). Frecați suprafețele tăiate cu jumătate de lămâie și puneți-le într-un castron cu apă acidulată. Tăiați anghinarea rămasă, inclusiv tulpinile, în același mod.
Scurgeți anghinarea și tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch, inclusiv tulpini. Gatiti guanciale si ceapa in ulei intr-o oala grea de 5 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați anghinare feliate, fasole fava și ingredientele rămase și fierbeți, acoperite, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
* Tocană poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Tocanita se va îngroșa ușor; adăugați apă la subțire până la consistența dorită. * Fiți conștienți de faptul că fasolea fava poate provoca o intoleranță alimentară potențial fatală la unii oameni de origine mediteraneană, africană și Pacific.* Disponibil la Salumeria Biellese (212-736-7376).