Fasole Fava cu CR Aproxormme FRA și mentă

Fasole Fava cu CR Aproxormme FRA și menta este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de CR ampermormme fra ampermormche, chiffonade de frunze de menta, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mazăre cu Pancetta, mentă și Creme Fraiche, Cina In Seara Asta: Spanac Cu Menta Si Cr Fra Fra, și Cina In Seara Asta: Cotlete De Miel Cu CR Fra Fra Fra Fra Fra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti favas, deschideți păstăile și îndepărtați fasolea. Între timp, aduceți o cratiță umplută cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Așezați un castron umplut cu apă cu gheață lângă plită. Aruncați fasolea în apa clocotită și gătiți timp de 3 minute (aceasta este mai lungă decât indică majoritatea rețetelor, deoarece fasolea nu este gătită din nou).
Scurgeți fasolea și scufundați-le rapid în apa cu gheață. Cu unghia, străpungeți pielea fiecărei fasole lângă un capăt și strângeți ușor fasolea pentru a se elibera de piele. Nu vă faceți griji dacă fasolea se separă în jumătăți. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni de fasole.
Într-un castron, amestecati împreună CR ampermormme fra fra, ulei de măsline, și sare și piper după gust.
Adăugați fasolea fava, frunzele de mentă și coaja de lămâie și aruncați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 2 ore înainte de a servi la răcire și lăsați aromele să se contopească.
Gustați și reglați condimentul cu sare și piper înainte de servire.
Favele pământești, ușor dulci-amărui și plantele de mentă necesită un Sauvignon Blanc erbaceu și zest dintr-una dintre regiunile mai reci din California. Selene din Districtul Carneros din Valea Napa îndeplinește această descriere.
Retipărit cu permisiunea lui Pintxos: farfurii mici în tradiția bască de Gerald Hirigoyen cu Lisa Weiss, drepturi de autor circulator200
Fotografie Copyright 2009 de Maren Caruso. Publicat de Ten Speed Press.