Fasole dulce și acră
Fasolea dulce și acră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 401 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, oțet de vin, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 38%. Încercați Fasole Dulce N Acru, Fasole verde dulce și acră, și Fasole verde dulce-acrișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte. Rezervați 2 linguri de grăsime de slănină.
Adăugați ceapa în grăsime în tigaie și sotati până se înmoaie. Se amestecă praful de usturoi, muștarul uscat, oțetul de vin și zahărul brun. Se fierbe timp de 20 de minute.
Într-o oală mare sau aragaz lent combinați amestecul de slănină și ceapă cu fasolea, fasolea lima, fasolea de unt și fasolea coaptă.
Se amestecă împreună și se fierbe timp de 70 de minute.