Fasole De Unt
Fasolea de unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 177 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, fasole de unt, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Fasole de unt cu unt, mentă și tei din bucătăria Lee Bros. Charleston, Piure De Fasole Cu Unt, și Fasole De Usturoi Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fasolea de unt, sarea și apa pentru a acoperi într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Adăugați unt și frișcă la fasole în cratiță. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, 5 minute sau pana cand amestecul este bine incalzit.